parque

Parc de Blancaneus

El parc de Blancaneu és un espai situat en al barri de Montolivet amb al voltant de 4000 metres quadrats de superfície. En ell, xiquets i xiquetes podran gaudir de les seues balancins, gronxadors, areners, tobogans; tot això envoltats de figures amb la temàtica de la popular pel·lícula Disney. També podran explorar els camins per a bicicleta habilitats per als més

No obstant això, el principal reclam d’aquest peculiar jardí és la casa dels nans, completament visitable pels més xicotets.

Barc Pirata del Parc de Capçalera

És sens dubte un dels llocs per a xiquets més visitats de la ciutat de València. Situat en el ja de per si mateix concorregut Parc de Capçalera, aquest espai rep cada cap de setmana a centenars de xicotets disposats a emular les gestes de facinerosos com Barbanegra. Sense la violència, clar. Situat pròxim al Carrefour de Campanar i a tan sols uns minuts de la localitat de Mislata, aquest parc infantil del Parc de Capçalera serà l’opció perfecta perquè els teus xiquets gaudisquen imaginant-se en alta mar.

Parc de Pocoyó

Aquest bonic parc en el cor de Rocafort és un paradís per als xicotets amants de Pocoyó. Res més entrar podran distingir les figures d’alguns personatges com Pajaroto, Loula, Ànec o Elly, a més de la del propi Pocoyó. Aquest parc compta amb tobogans, gronxadors, molls, àrees de descans i un bell castell perquè els xiquets passen una estona d’allò més amena.

Parc del Gulliver

Estem parlant de l’atracció per a xiquets més important de València. En entrar en les seues instal·lacions contemplem una figura 70 metres de llarg en representació de Gulliver, el famós personatge de ficció. A ella majors xicotets podem accedir a través de les innombrables rampes, tobogans i escales que componen la seua figura. Aquesta està realitzada en una escala tal que els visitants assemblen els habitants de Lil·liput quan passejaven sobre el cos del personatge creat per Jonathan Swift.

Per si no era poc, les instal·lacions compten a més amb gran quantitat de senderes en els quals els xiquets poden córrer, patinar o anar amb bicicleta si ho prefereixen.