Elemotho

L’artista Elemotho actuarà el diumenge que ve a les 12.30 hores en la plaça exterior de Bioparc on podrem gaudir de la seua única actuació a València. Esta setmana ha visitat les instal·lacions on va voler cantar en la recreació de la Sabana africana al costat dels rinoceronts i des d’allí fer una crida al públic valencià perquè es comprometa amb la conservació d’espècies amenaçades.

Este músic de Namíbia que està considerat un dels “Top 10” cantants africans, és un ferri defensor dels rinoceronts i en Bioparc oferirà un concert benèfic per a “Save the Rhino”, l’organització internacional més important de conservació d’esta emblemàtica espècie que es troba en greu perill d’extinció per la caça furtiva.

Este “nòmada modern” va créixer sota el règim de l’apartheid i va ser criat per una dona amable, sàvia i fort, la seua àvia, i el seu nom significa persona destinada a viure sense fronteres. Va començar la seua carrera musical tocant amb la Universitat de Namíbia (UNAM) en 1997 i en 2016, va rebre el Premi a la Tourism Personality of the Year a Namíbia, gràcies al treball que ha fet per a promoure el seu país i pel seu compromís amb la conservació de la naturalesa.

Els beneficis d’aquest concert es destinaran a “Save the Rhino” a través de la Fundació Bioparc i l’entrades, per import de 5 euros, poden ser adquirides en línia o en el propi parc el dia de concert.