Esta 10ª edició de la desfilada solidària AUPA- BIOPARC València per a adoptar gossos abandonats tindrà una presentadora molt especial, Sole Giménez. L’elegant i inconfusible veu d’esta compromesa dona ens acostarà en esta ocasió a les vides, característiques i anècdotes de 50 gossos que estan cercant una llar.

Històries com les de Nero, un preciós gos que van abandonar quan tenia poc més d’un any i porta 6 anys en la protectora esperant una segona oportunitat; Àfrica, una elegant i afectuosa femella de 12 anys que pertanyia a un indigent i que fa anys cerca una família; la xicoteta Pitita, de 6 kg que, amb 6 anys encara té por i necessita tornar a conèixer l’afecte de les persones; o Tina, una noble i obedient encreuament de mastín que està impacient per tenir una casa que protegir. Gossos de totes les grandàries, edats i races entre els que segur els assistents trobaran el seu company ideal.

A més de la seua faceta artística, Sole Giménez actualment és membre del Consell Valencià de Cultura i sempre ha mostrat el seu suport a temes tan importants com el compromís social per a eradicar la desigualtat, la protecció del medi ambient o el benestar animal.

El 10º Desfilada de gossos abandonats tindrà lloc en la plaça d’exterior de BIOPARC, zona de lliure accés, aquest dissabte 27 de maig a les 18.30h. L’emotiu cartell d’esta edició té com a lema “Porta’m amb tu… fa temps que t’espere!” i també es pot recolzar la difusió a través de l’hashtag #DesfileAupa10.