El Bioparc ix al carrer amb una ruta salvatge

El parc ha tematitzat un autobús amb impactants imatges d'animals que recorrerà diversos municipis.

Bioparc

El Bioparc ix de ruta aquest estiu. Per a açò, ha tematizat un autobús amb impactants imatges d’animals que pot veure’s pels carrers de localitats de platja com Benicàssim, Canet, Oropesa, Cullera, Oliva o Gandia.

Un rinoceront i un goril·la han “pres” el vehicle i, en la part posterior, un gran aquari un hipopòtam sembla bussejar tranquil·lament. A quasi cap vianant li deixa indiferent l’originalitat de les imatges que conviden a capturar el moment o fotografiar-se al costat de l’autobús i compartir-ho en xarxes amb el hashtag “#BIOPARContheroad”, asseguren des del parc.

A més, destaquen que la combinació de tractament fotogràfic d’imatges reals de màxima qualitat amb tècniques de disseny gràfic ha permès crear aquest espectacular autobús que mostra, a gran grandària, alguns dels animals més emblemàtics del Bioparc.

A més, aquests dies compta amb un atractiu especial, ja que té una nova cria de goril·la, la tercera nascuda a València, juntament amb els seus germans Virunga d’11 mesos i Ebo de 4 anys. Tots ells, fruit de l’esforç d’un dels més de 40 Programes de Conservació (EEP) d’espècies amenaçades que es duen a terme en el parc.

Aquesta “estampa” de naturalesa salvatge, asseguren, juntament amb la visió dels diferents hàbitats recreats, té com a objectiu emocionar i conscienciar sobre la necessitat de protegir aquestes espècies i conservar la naturalesa i la rica biodiversitat del planeta.