Bioparc

El Bioparc ix de ruta aquest estiu. Per a açò, ha tematizat un autobús amb impactants imatges d’animals que pot veure’s pels carrers de localitats de platja com Benicàssim, Canet, Oropesa, Cullera, Oliva o Gandia.

Un rinoceront i un goril·la han “pres” el vehicle i, en la part posterior, un gran aquari un hipopòtam sembla bussejar tranquil·lament. A quasi cap vianant li deixa indiferent l’originalitat de les imatges que conviden a capturar el moment o fotografiar-se al costat de l’autobús i compartir-ho en xarxes amb el hashtag “#BIOPARContheroad”, asseguren des del parc.

A més, destaquen que la combinació de tractament fotogràfic d’imatges reals de màxima qualitat amb tècniques de disseny gràfic ha permès crear aquest espectacular autobús que mostra, a gran grandària, alguns dels animals més emblemàtics del Bioparc.

A més, aquests dies compta amb un atractiu especial, ja que té una nova cria de goril·la, la tercera nascuda a València, juntament amb els seus germans Virunga d’11 mesos i Ebo de 4 anys. Tots ells, fruit de l’esforç d’un dels més de 40 Programes de Conservació (EEP) d’espècies amenaçades que es duen a terme en el parc.

Aquesta “estampa” de naturalesa salvatge, asseguren, juntament amb la visió dels diferents hàbitats recreats, té com a objectiu emocionar i conscienciar sobre la necessitat de protegir aquestes espècies i conservar la naturalesa i la rica biodiversitat del planeta.