Bioparc obri la inscripció de la V Carrera en Bandada

Els beneficis d'esta edició que se celebrarà el 3 de desembre es destinaran a projectes de conservació de la naturalesa.

Bioparc València obri la inscripció de la V edició de la Carrera en Bandada, una prova solidària que se celebrarà el diumenge 3 de desembre a les 9 del matí. Esta carrera, pensada per a tots els públics, es corre en família o en un grup format de 3 a 5 persones amb un recorregut de 5 km per trams de naturalesa urbana i salvatge i un altre de de 2 km pensant en les capacitats dels més xicotets.

Com a novetat enguany l’eixida i la meta serà en Bioparc. L’eixida estarà situada en el parc de Capçalera, sota el pont de Bioparc i recorrerà l’antic llit del riu Turia fins a l’estadi d’atletisme, des d’on tornarà fins a l’interior de Bioparc. En del parc es passarà per l’Amfiteatre i el bulevard central, amb vista cap a Madagascar i Sabana, acabant en la plaça exterior de Bioparc València, on es trobarà l’arc de meta.

La inscripció per a la V Carrera en Bandada podrà realitzar-se fins al 29 de novembre de forma en línia en la pàgina web o presencialment a partir del dia 6 en la planta d’esports dels centres d’El Corte Inglés de Nou Centre, Avinguda de França i Pintor Sorolla. La carrera té un contingent per a 3.000 participants, per la qual cosa sobrepassada eixa xifra es tancarà automàticament la inscripció.

La finalitat d’esta carrera és conscienciar i sensibilitzar sobre la necessitat de protegir i conservar la naturalesa i a més en tractar-se d’una acció solidària, els beneficis obtinguts aniran destinats a través de Fundació Bioparc a projectes de conservació de la naturalesa.