Berenjena de 'Sex Education' instalada en la Plaza del Ayuntamiento.
Berenjena de 'Sex Education' instalada en la Plaza del Ayuntamiento.

Netflix ha triat la ciutat de València per a promocionar la segona temporada d’una les sèries més famoses de la plataforma: ‘Sex Education’, una ficció en clau de comèdia sobre l’educació sexual.

Per a això, la companyia ha instal·lat en la Plaça de l’Ajuntament una albergínia gegant que fa al·lusió als genitals masculins. En el cas de la Plaça dels Pinazos, al costat del metre de Colón, Netflix ha posat una bresquilla de les mateixes dimensions amb el qual fa referència a les dones.

Imagen
Bresquilla de Netflix promocionant ‘Sex Education’ a València.

La promoció no està lliure de polèmica i és que la campanya ha causat un gran enrenou a Madrid on s’ha procedit a retirar una lona del Cercle de Belles arts en la qual podia llegir-se “Voldràs engolir-te-la enterita” (en referència a l’albergínia).

L’OPINIÓ DELS VALENCIANS

A València les reaccions no s’han fet esperar i des de l’Ajuntament han mostrat el seu respecte i suport a la campanya. L’alcalde Joan Ribó no ha dubtat a pronunciar-se a través de Twitter: “A Madrid la prohibeixen. A València… sí, ens agrada”.

A més, entitats com Mercavalencia han bromejat amb la campanya: “En veritat la grandària no importa però sí que ens encanta que es parle de la nostra #HortAttack i dels productes de temporada com l’albergínia Així que corre a comprar-la!”.

Des de 7 Televalencia hem volgut preguntar als ciutadans del centre què els sembla esta campanya de Netflix de la qual tothom parla: descobreix quins han sigut les seues reaccions.