belen portada

El primer premi al pesebre més innovador sedueix a tots els que han volgut acostar-se a veure-ho. “Uns nadals de borumballa” És un pesebre que recrea, a més de les escenes típiques religioses com el naixement, l’anunciació a la verge, o l’anunciació als pastors, diferents escenes que fan homenatge al patró de les festes valencianes, les falles, així com a tots els fusters valencians i artistes fallers.

Fent honor als homenatjats tot el pesebre ha sigut

belen 0

creat amb fusta i peces típiques de la professió. A més el propi fons de l’innovador pesebre ha sigut realitzat amb eines gegants creades pels components de la comissió que des de fa ja uns mesos es van posar a la feina.

La falla Na Jordana porta participant més de 10 anys en aquest tradicional concurs organitzat per JCF, no sent est l’únic any que la comissió rep aquest guardó. Cada any Na Jordana recrea una representació diferent i amb diferents materials com a cristall, tests, fusta, tela o llandes entre uns altres.

belen

El pesebre estarà exposat fins al dia 4 de gener, en dies laborables de 17.00 a 21.00 h i en dissabtes o festius 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 21.00 h.