Qualificar la gastronomia valenciana des de la formació és l’objectiu que s’ha marcat l’Agència Valenciana de Turisme. Per a açò continua l’aposta per les ‘Jornades d’Autor’, unes sessions culinàries on els grans professionals gastronòmics de la Comunitat mostren tot el seu saber enfront dels fogons.

Begoña Rodrigo, xef dels restaurants ‘La Salita’ i ‘Nòmada’, ha sigut la responsable d’impartir una sessió en la qual ha incidit en la importància de l’origen del producte. Rodrigo també ha desvetlat com és la cuina en la qual treballa, una gastronomia en la qual s’aposta pels aliments valencians.

La guanyadora de la primera edició de ‘Top Xef’ ha remarcat la importància que s’aposte per aquestes classes magistrals i gratuïtes. Unes sessions destinades a tots aquells que cerquen millorar les seues habilitats culinàries.

Begoña Rodrigo ha fet balanç de la seua trajectòria i ha assegurat que després de 13 anys en ‘La Salita’ es troba “feliç” amb el treball realitzat. A aquesta prestigiosa xef li seguiran uns altres com Iván Domínguez o ‘El Celler de Ca Roca’, restaurant que marcarà el punt i final d’estes ‘Jornades d’Autor’.

Begoña Rodrigo guanya l’Oscar dels llibres de cuina