beer espa

(ALBA SÁEZ).- La cervesa és la beguda preferida per a moltes persones i més a l’estiu quan pot apreciar-se més la seua frescor. Si molts somiaven amb banyar-se en ella ara poden fer-ho realitat i és que Alacant posseeix el primer spa de cervesa de la Comunitat Valenciana i el segon en tota Espanya.

Beer Spa conté una superfície de 350m2 i en ell podem trobar banys de cervesa a través de 7 barriques dobles i una barrica gegant amb una capacitat de 6 a 8 persones, la qual inclou 7 llits d’ordi i 3 saunes. A més, compta amb 2 sales privades en els quals condueixen a circuits exclusius.

Aquest spa conserva els ingredients naturals i propis de la beguda com és el llevat de cervesa, llúpol i, no podia faltar, l’ordi, a més d’un sigil·lós toc de canyella natural.

cervesa

Els beneficis d’aquests banys són múltiples: ajuden a destaponar els porus i punts negres de la pell; contribueixen a l’augment de la vitalitat; regeneren la pell; prevenen la flaccidesa; eliminen les substàncies nocives que elabora involuntàriament el cos; milloren els problemes dermatòlegs com és el cas de l’acne o la cel·lulitis; i redueixen la fatiga i l’estrès afavorint l’exercici mental.

El client quan arriba se submergeix en una barrica de fusta d’iroko que ajuda al fet que la relaxació siga encara més intensa al que li acompanya un aperitiu perquè l’experiència siga encara més inoblidable. Quan el client opta pels circuits exclusius, li acompanya una degustació de cerveses, incloent les més especials d’elaboració nacional i internacional.