Els dos barris de València on el metre quadrat supera els 1.800 euros

L'índex d'Accessibilitat a l'Habitatge ha disminuït en tres punts en relació amb l'any passat.

22

(Pablo Viñado).- Els valencians cada vegada tenen menys capacitat per a adquirir un habitatge. L’índex d’Accessibilitat a l’Habitatge, que estima la relació entre el poder adquisitiu de la ciutadania i el preu de l’habitatge, ha disminuït en tres punts en relacióambl’anypassat, i és que el seu preu mitjà per metre quadrat ha ascendit a quasi 1800 euros en la capital del Túria.

bruto
Les més exclusives amb diferència a l’horad’adquirir un habitatge són Ciutat Vella (2.177 €/m2) i l’Eixample (2.129 €/m2),

Si diferenciem per zones, les més exclusives amb diferència a l’horad’adquirir un habitatge són Ciutat Vella (2.177 €/m2) i l’Eixample (2.129 €/m2), tots dos llocs de gran afluència turística a la ciutat.

Una altra qüestió que se’ns planteja quan parlem del mercat immobiliari valencià és l’estat de la nova construcció. Tornen les bastides a la nostra València, i és que de fa dos anys d’ara endavant els visats d’obra nova s’han duplicat a la nostra ciutat fins a arribar a un total de 1.600.

pisos
Els visats d’obra nova s’han duplicat a la nostra ciutat fins a arribar a un total de 1.600.

Ara, una vegada es finalitzen les noves edificacions, només cal esperar a la reacció del mercat. Es recuperarà el poder adquisitiu de la ciutadania i, ambell, la compra d’habitatg enou o acabarà ressentint-se el sector?

Aparece una mano en la Estación del Norte de Valencia