Les festes de barri són protagonistes aquest cap de setmana en la Capital del Túria. 7 Televalencia s’ha desplaçat, prèviament, als punts festius per a conèixer tots els detalls de la mà dels seus protagonistes i organitzadors.

Destaca el cèntric barri de La Xerea, que celebra la que és la festa més antiga de la ciutat i que ha sigut declarada d’Interès Turístic Local de la Comunitat Valenciana. Els veïns i veïnes ixen al carrer per a venerar a Sant Bult, el Crist de campanya coronat que va ser trobat en 1238 per un obrer.

Un altre dels punts festius estarà en el barri del Grau que ret homenatge a la Verge dels Dolors i compleix enguany 75 anys.

Patraix s’engalana per a venerar a la Verge dels Desemparats, com cada any a principis de juny. Unes festes que enguany compleixen 68 anys i ho fan amb fervor. Destaca el besamans a la patrona i el trasllat de la imatge de la seua Geperudeta a la Parròquia de Santa María de Jesús, passant per diferents falles abans de tornar al seu  camerí, on es pot visitar tot l’any.