Apuñalan a un hombre mientras ayudaba a un anciano en Patraix
Un coche de la Policía Nacional en una imagen de archivo.

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 40 anys i origen espanyol. Està acusat com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa. Pel que sembla havia apunyalat a un altre en el pit amb un objecte punxant en Patraix.

Els fets van ocórrer el 28 d’octubre sobre les 19.30 hores. Els agents que realitzaven labors de prevenció van ser comissionats a un carrer del barri de Patraix on un home hauria sigut apunyalat.

Els policies van acudir immediatament al lloc. Allí van localitzar a un home sagnant pel pit, per la qual cosa van sol·licitar assistència sanitària. Aquest va ser traslladat a un centre hospitalari on va romandre dos dies amb un pneumotòrax traumàtic.

Els agents van esbrinar que moments abans la víctima hauria ajudat a un ancià amb caminador que intentava obrir la porta del portal d’un edifici. En aqueix moment, algú li va preguntar pel telefonillo què estava fent i aquest va respondre que ajudava a una persona.

Seguidament, mentre auxiliava a l’ancià, un home al qual no coneixia, sense mediar paraula, va eixir del portal. Li va propinar diversos colps en la part esquerra del pit amb un objecte punxant, introduint-se novament en la finca.

Posteriorment, després de les investigacions els agents van identificar, van localitzar i van detenir al sospitós com presumpte autor d’un delicte de temptativa d’homicidi. L’arrestat, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial, decretant el seu ingrés a la presó aqueix mateix dia.