El luxós barco residencia The World aprofitarà la seua escala a València aquesta semana perquè el seu Cap de Cuina visite el Mercat Central i adquirisca en este recinte els productes frescos amb els quals elaborarà els seus plats els pròxims dies. A més, diversos periodistes que treballen per al seu canal privat de televisió faran un recorregut pel Mercat Central i els seus diversos llocs i entrevistaran als seus responsables i venedors per a fer un documental que s’emetrà en el seu canal privat de televisió, amb la finalitat de que els seus residents puguen conèixer la qualitat i varietat de la seua oferta i convidar-los a comprar directament els seus productes.

The World és un luxós vaixell residència, una autèntica comunitat flotant que va fer el seu primer viatge l’any 2002 i que des de llavors solca elsmars de tot el món. Pertany a la compañía ResidenSea Ltd, amb base a Miami, que ofereix als seus residents un estil de vida i experiències úniques.

Els seus passatgers són milionaris que han comprat o lloguen algún dels seus 165 apartaments i que viuen navegant totl’any i visitant les destinacions més exòtiques i transitats per a després tornar a bord en voltats de tot tipus de comoditats i instal·lacions, com a restaurants, boutiques, piscines i pistes de tennis i golf.

El perfil dels passatgers és d’una edat mitjana de 52 anys, procedents principalment d’Amèrica del Nord i Europa –i, en menor proporció, d’Austràlia, Àsia i Sud-àfrica- que tenen en comú la seua afició pels viatges, la valoració del luxe, l’èxit en els negocis i un molt elevat nivel econòmic.

Residència de tres habitacions a bord de ‘The World’.

Més d’1.200 dòlars la nit

El iot té 12 cobertes i la seua construcción va costar 380 milions de dòlars. Les habitacions més econòmiques costen 1.200 dòlars per nit i el preu de compra oscil·la entre 1,2 i 7,5 milions de dòlars –depenent de les dimensions, ja que hi ha estudis i residències de fins a 300 m2-, quantitats a les quals cal afegir els costos dels viatges i la manutenció.

El recorregut de cada any ho confecciona el capità juntament amb els residents. En 2018 ha fet escala a Miami, Nova Orleans, el Carib i diverses destinacions d’Amèrica del Sud. Després de creuar l’Atlàntic i visitar les Illes de Cap Verd, ha arribat al Mediterrani.

A l’estiu es dirigirà cap a l’oest i el nord d’Europa i després tornarà de nou al Mediterrani. Finalitzarà el seu periple en les illes volcàniques d’Ascensión i Santa Elena, per a donar la benvinguda al nou any 2019 en l’extrem sud d’Àfrica.

MSC Creuers incrementarà el nombre d’escales a València en 2018