Barcenas assegura que el PPCV va encarregar a Orange Market part del congrés de 2008

L'extresorer del PP ha comparegut en Les Corts on ha explicat com es van distribuir les despeses del conclave popular celebrat en Fira València.

Barcenas
Barcenas esta mañana en Les Corts

Luis Bárcenas, el extresorer del PP, ha assegurat que el PPCV va assumir el compromís de pagar el lloguer de Fira València per al congrés nacional de 2008, i també el cost de la “part lúdica” en l’exterior del recinte, uns focs artificials que faria Orange Market.

Durant la seua compareixença en la comissió de recerca de Les Corts sobre la gestió de Fira València, que s’ha celebrat en la Sala B de comissions i on li ha acompanyat la seua advocada, Bárcenas ha explicat que va estar a València en un sopar on es va tractar com distribuir les despeses del XVI Congrés del Pàg.

En aqueix sopar, on ha precisat que van estar també Francisco Camps, Ricardo Costa, Ana Michavila, Álvaro Lapuerta, Ángel Acebes, Cristóbal Páez i Marilar d’Andrés, “va quedar clar i perfectament definit que el PPCV assumiria el cost del lloguer del recinte, ja que va ser una petició de València” que fóra ací el conclave.

Ha precisat que es va acordar que el PP nacional convocaria un concurs per a adjudicar a una empresa un congrés d’aquestes característiques, “sensiblement car”, i el PP regional decidiria en quines instal·lacions es faria i assumiria el cost del lloguer, i assumiria també la despesa de la “part lúdica” que volien que fera Orange Market, la filial valenciana de la trama Gürtel.