Previsió Dimarts

Per a la jornada del Dimarts les previsions apunten a un dia de cels buidats, amb nuvolositat d’evolució diürna a l’interior. Les temperatures mínimes es mantindran sense canvis. Oscil·laran entre els 18º i 23º de mitjana.

Ja a la vesprada seguirem sense canvis, això sí sembla que la calor ens donarà una xicoteta treva. Temperatures en descens, sobretot les màximes en el litoral. Destacaran els 34º en zones com Ontinyent. En les capitals els termòmetres marcaran 31º a Castelló , 30 a Alacant, i 29º a València.

El 112 de la Generalitat informa que per a demà desapareix el risc màxim d’incendis forestals que hem tingut en les últimes hores, no obstant això no cal baixar la guàrdia perquè continua sent alt.

Previsió Dimecres, Dijous i Divendres

La setmana continuarà amb sol i calor. El Dimecres predomini de cels buidats. Temperatures amb pocs canvis. El Vent variable fluix.

Per al dijous seguirem amb predomini de cels buidats amb nuvolositat d’evolució a l’interior de Castelló .Temperatures mínimes sense canvis i màximes en ascens.
Així seguirà durant la jornada del Divendres on no s’esperen canvis en les temperatures.

Consells davant les altes temperaturas

Estem en els dies més calorosos de l’estiu. Els experts recomanen evitar eixir al carrer en les hores més caloroses del dia, a més d’utilitzar roba folgada, lleugera i de colors clars.

En la llar s’aconsella tancar les persianes i baixar els tendals en les façanes exposades al sol, a més de situar-se en les zones més fresques de la casa.

Així mateix, s’insta a la població a beure bastant aigua i amb freqüència, encara que no es tinga set.

http://7televalencia.com/calor-tormentas-norte-castellon/