Previsió Dijous

En la jornada del dijous predominaran els cels poc nuvolosos, amb intervals de núvols baixos i alguna boira al matí en el litoral. Les temperatures mínimes es mantindran entre els 19º i 21°.

Ja a la vesprada en el nord de Castelló augmentarà la nuvolositat amb probables ruixats i tempestes. Les Temperatures màximes sense grans canvis o en lleuger descens. Se situaran entre els 29 i 31º.

Previsió Divendres, Dissabte i Diumenge

Per al divendres no es descarten a la vesprada algun ruixat ocasional especialment a l’interior de la Província de València. Les temperatures es mantindran sense canvis.

Durant el cap de setmana la calor i l’estabilitat seran els protagonistes . El dissabte pujaran de nou les temperatures amb termòmetres per damunt dels 35° en zones de l’interior. El Diumenge mateixa situació. Cels buidats i temperatures altes.

Evita les cremades solars

Pugen les temperatures, s’acosta l’estiu i les platges comencen a omplir-se de banyistes. Els experts asseguren que el primer dia no és recomanable superar els 10 minuts d’exposició directa al sol, així que bronzeja’t a poc a poc i de manera escalonada, intentant evitar les hores de més intensitat (d’11 a 16 hores).
És Important també  utilitzar protector solar i aplicar-ho sobre la pell uns 20 minutos abans de tombar-te.