Bagnaia i Bastianini els més ràpids en la jornada de hui

Els italians Francesco Bagnaia (Kalex) i Enea Bastianini (Profunda) han sigut els més ràpids de la segona i última jornada d'entrenaments dels equips de Moto2 i Moto3.

Bastianini

Els italians Francesco Bagnaia (Kalex) i Enea Bastianini (Profunda) han sigut els més ràpids de la segona i última jornada d’entrenaments dels equips de Moto2 i Moto3 en el Circuit Ricardo Tormo.

Bagnaia ha superat el registre que va obtenir en la primera jornada Álex Márquez (Kalex) i ha liderat la taula de temps de Moto2 amb una millor volta d’1.34.949. El temps del pilot turinés li hauria permès eixir des de la Pole Position del passat Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana que va tancar el mundial 2017. Bagnaia ha superat en 39 mil·lèsimes al guanyador de la carrera, el portuguès Miguel Oliveira (KTM) i en una desena i mitjana al propi Márquez.

Per darrere, en quarta posició s’ha situat el valencià Héctor Barberá (Kalex), que ha tornat a fer un pas avant en la seua adaptació a la categoria després de vuit anys en MotoGP. Barberá ha completat un total de 110 voltes al traçat de Xest, 440,5 quilòmetres que li han servit per a ser el pilot que més ha rodat sobre l’asfalt del Circuit Ricardo Tormo durant aquests entrenaments dels 22 pilots de la categoria intermèdia que han participat.

Entre els 13 pilots de Moto3, Enea Bastianini ha sigut el més ràpid del dia. El pilot de Rimini ha registrat una millor volta d’1.38.757 en les 52 que ha completat sobre el traçat valencià. Bastianini ha superat al seu excompañero d’equip Arón Canet (Profunda) en 93 mil·lèsimes de segon i en dues desenes a Alonso López (Profunda), un dels novençans de la categoria. Per darrere s’ha situat el guanyador del Gran Premi, Jorge Martín, que va obtenir el millor temps dels entrenaments en la jornada del dilluns amb un 1.38.692 difícil d’igualar.

L’activitat dels pilots de Moto2 i de Moto3 tornarà al Circuit Ricardo Tormo la segona setmana del mes de febrer amb els entrenaments col·lectius que les dues categories han programat en les instal·lacions de Xest.