mestalla
Primera imagen oficial del futuro complejo residencial 'Acequia Mestalla'.

La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, s’ha reunit este matí amb representants d’ADU, l’empresa encarregada de la construcció dels habitatges que substituiran al vell Mestalla, amb la finalitat de dur a terme un seguiment de tots els passos administratius per a la finalització del Nou Mestalla i la construcció del projecte urbanístic previst en l’antic estadi.

La reunió mantinguda este matí entre la regidora i ADU Construcció és un primer pas per a impulsar el projecte del Nou Mestalla i regular el compliment de tots els seus terminis i tràmits administratius. ADU (Assessorament i gestió de desenvolupaments urbanístics) és la cooperativa que liderarà la construcció dels habitatges que s’edificaran sobre el terreny on està l’actual camp del Mestalla.

Gómez ha assenyalat que es tracta “d’un projecte importantíssim per a la ciutat, perquè suposa donar una resolució al projecte del Nou Mestalla perquè finalment tinga un full de ruta i puguem garantir com a Administració Pública que es van acomplint els objectius que permetran que el projecte del nou estadi vaja endavant”.

Sandra Gómez al costat de representants d’ADU, empresa que construirà els habitatges que substituiran al vell Mestalla.

OBJECTIU: 2025

La vicealcaldessa ha remarcat que un projecte com este té “un impacte i interès que va més enllà de l’àmbit territorial de la ciutat”. És per això que des de l’àrea d’urbanisme de l’Ajuntament de València “es treballarà perquè els terminis previstos es complisquen i tant els afeccionats, com els veïns de València puguen veure com l’ambiciós projecte urbanístic tira avant”, ha afirmat.

Així mateix ha apuntat que s’ha de tenir en compte que es tracta de “un projecte amb un marc legislatiu i regulatiu d’elevat cost i que té una sèrie de requisits que han de complir-se”. Per això, des del servei d’urbanisme “estarem pendents perquè un dels projectes més esperats pels valencians veja per fi la llum”.