El restaurant Casa Granero de Serra ha fet doblet en la XI edició del Concurs de «Arròs amb bledes» de Llíria, aconseguint el primer premi tant en la categoria d’arrossos com en la de postres, dotats cadascun d’ells amb 750 euros.

En la modalitat principal d’aquest certamen gastronòmic organitzat per la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament edetà, el segon lloc, amb un guardó de 400 euros, ha sigut per a la Garrofera de Serra, mentre que el tercer de 200 euros l’ha rebut Tabick de Llombai.

En la categoria de postres, el segon premi ha recaigut en La Granja de Sueca i el tercer en El Racó de Meliana.

Els guardonats s’han repartit un premi econòmic de 400 i 200 euros, respectivament. En aquesta modalitat, la carabassa, producte de la marca «Aliments Tradicionals de Llíria'», era l‘ingredient obligatori.

El Concurs de «Arròs amb bledes» de Llíria 2019, celebrat en el Restaurant Porta de l’Aigua, ha comptat amb l’assistència, entre altres autoritats, de l’alcalde Manolo Civera, la secretària autonòmica d’Eficiència i Tecnologia Sanitària Concha Andrés, la directora general de Comerç de la Generalitat Rosana Seguí i el regidor de Comerç, Joanma Miguel.

16 restaurants participen en el concurso de «Arrós amb bledes»

Aquesta edició del certamen ha comptat amb la participació d’un total de 16 establiments: La Pepa Restaurante Bluespace de Alboraria, La Garrofera i Casa Granero de Serra, La Plaza de Torrent, Restaurant Miguel i Juani de L’Alcúdia, Sequial 20 i La Granja de Sueca, El Rossinyol de Nàquera, La Visteta de Barx, Catering La Despensa de Burjassot, El Racó de Meliana, La Mar Salà de Cullera, Restaurant Setaygues Gambrinus de Siete Aguas, Tabick Llombai, i Bon Aire El Palmar i Bon Estar de València.

El jurat del concurs, presidit per Juan Gorrea, cap de cuina del restaurant La Taula de Llíria, ha estat format per Fernando Navarro del restaurant Goya Gallery de València i guanyador de l’any passat; Rafael Vidal, cap de cuina del restaurant Llevant de Benissanó; els caps de cuina Dionisio Palomar i Antonio Márquez; el crític gastronòmic Emili Piera; i la bloguera gastronòmica Cova Morals.