arenal sound

L’Arenal Sound va posar el fermall final a una setmana de festes i concerts amb un cartell que barrejava sons d’electrònica, flamenc, jazz, rumba, ska o reggaeton, i amb bandes com Juanito Makandé, Bud Bunny, La Raíz, La Pegatina i Steve Aoki.

L’escenari principal va ser una mescla de sons que destacaven en el jove públic de l’Arenal que prefereix nous estils als tradicionals com el pop o el rock.

Tres dies ha durat el festival de concerts, més tres dies de pre festes, on milers de joves s’han prostrat davant els diversos estils musicals de nous artistes que fusionen l’electro amb el reggae, indie, entre uns altres.

La guinda del pastís la van posar artistes com el cantant i trap porto-riqueny Bud Bunny a més d’un dels millors DJ del món, Steve Aoki, encarregat de posar el final a aquest Arenal amb una de les majors festes de la novena edició.

També van estar en l’escenari principal bandes que han anat guanyant pes en l’Arenal com La Pegatina, el primer grup que va deixar xicotet l’escenari de la platja i que des de llavors torna com a habituals al festival i cull els majors plens.

A aquest festival no van poder faltar artistes de la talla d’aquest festival com Carlos Sadness, acompanyat de les seues camises hawaianes, qui es va ficar al públic en la butxaca des de l’escenari Negrita, o Bely Basarte, la cantautora que va saltar a la fama gràcies a Youtube.

Així mateix, Dorian va presentar el seu últim treballe “Justícia Universal” en l’escenari principal, a més d’acompanyar-los amb els seus clàssics temes “A cualquier otra parte” o “Los amigos que perdí”.

La programació la van completar The Zombie Kids, que van perllongar encara una hora la festa electrònica de Steve Aoki per a tancar les portes del recinte a les 07.00 hores del matí.