L’alcalde de València Joan Ribó i el regidor d’Urbanisme, Vicent Sarrià han visitat aquest matí les obres del Parc Central. El primer edil ha admès que les obres “s’estan acabant ben fetes i sense presses i es posaran en marxa ràpidament”. Aquest és el missatge que ha llançat als mitjans de comunicació i ha aprofitat per a anunciar que les obres de les naus 2 i 3 començaran la setmana que ve.

Una de les zones del Parc Central.

Davant la insistència dels periodistes davant una data concreta per a la inauguració del parc Central, Ribó s’ha limitat a dir que s’obrirà “prompte ja que donar un dia concret no té sentit, però que la cosa està madura”. Les obres d’aquesta gran zona verda en el centre de la ciutat es troben fora de pròrroga per diverses qüestions relacionades amb els controls de qualitat. Encara queda algun que un altre subministrament per a completar els treballs, per la qual cosa l’Ajuntament rebutja especificar quan s’inaugurarà el parc.

La comitiva presidida per Joan Ribó durant la visita a les obres del Parc Central.

Per la seua part el regidor d’Urbanisme, Vicent Sarrià ha comentat els informes concloents estaran llestos “en qüestió de setmanes més que en mesos i que tot està a l’espera de les inspeccions dels serveis municipals”. Sarrià també ha especificat que serà l’Organisme Autònom de Parcs i Jardins el que es farà càrrec del seu manteniment després de l’obertura.

Les obres del gran jardí entre Russafa i Malilla, suposarà el 40% de la desaparició de l’activitat de trens en el centre de València.