Sanitat pone fecha a la vacunación de los menores de 30 años
Varias profesionales sanitarias preparan las dosis de las vacunas contra el coronavirus. / GVA

La ministra de Sanitat, Carolina Darias, ha anunciat que hi haurà quarta dosi de la vacuna contra el coronavirus. La Comissió de Salut Pública ja ha donat llum verda a la seua administració “per a tota la població”.

L’anunci s’ha produït aquest matí en una entrevista de ‘Al Rojo Vivo’. Durant la seua intervenció en laSexta, Darias ha afirmat que sí que hi haurà nova campanya de vacunes anticovid.

Ara falta saber quan començarà la nova vacunació. “Una data que es puga remenar com a possible és entorn a la tardor. També estem esperant per a aqueixa data l’arribada de noves vacunes per a noves variants com així està en els contractes que hem signat a través de la Unió Europea amb les companyies farmacèutiques”, ha afirmat.

Va ser fa una setmana quan la Comissió de Salut Pública va recomanar administrar la quarta vacuna. Aquesta serà ja la segona dosi de record i es començarà per la població més vulnerable i majors de 80 anys. Igual que en les anteriors campanyes de vacunació s’anirà ampliant la franja d’edat fins als més joves. De moment la quarta vacuna es porta administrant des de gener a persones immunodeprimides.