Gran riquesa, varietat i tradició és el que caracteritza a Antigüedades Me Encanta, que després d’anys de plena dedicació al indumentarisme, obri ara la seua primera botiga en ple cor de València, al carrer Comèdies número 17.

Encaixos i mantillas amb segles d’història, puntilles realitzades a mà fa dècades, botonadura, mocadors, i una gran col·lecció d’antiguitats que la firma p osseeix i que ha contribuït a complementar els vestits dels seus clients, fent que siguen joies de col·leccionista.

L’empresa s’ha guanyat el reconeixement pel seu bon fer a l’hora de recuperar peces úniques, amb història, autèntiques joies a les quals els ha retornat la seua màxima esplendor, després d’una cuidada i minuciosa restauració, posant-les així a la disposició d’una gran varietat de clients, entre els quals es troben Falleres Majors de València, Reines de les Festes de Castelló, núvies, clavariesses, i fins i tot, la imatgeria religiosa.

També destaca la seua especialitat en l’estudi de l’aplicació d’encaixos en la indumentària de segles passats i la seua utilització en la reialesa i aristocràcia de l’època.

Precisament, l’elecció de la data per a la seua inauguració no ha sigut una mera casualitat. El 16 de novembre és el dia en el qual en 2010 va ser declarat l’encaix de Alençon com l’únic encaix, fins al moment, Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco, i aquest, és el seu ‘xicotet homenatge’.

Com sempre, Antigüedades Me Encanta cuida amb cura i dedicació fins a l’últim detall de cadascun dels seus treballs i pas que dóna.