aniversario

El Museu de les Ciències Príncipe Felipe,  compleix enguany el seu vinté aniversari i per a celebrar-lo premia amb entrades gratuïtes a aquells els qui complisquen 20 anys en 2020.

Aquest edifici obert al públic el 13 de novembre de 2000, compta amb un total de 26.000 m² d’exposicions. Disposa de diverses plantes d’exposicions temporals i permanents:

Un dels seus símbols és el gran pèndol de Foucault , de 34 metres de longitud, un dels més llargs del món, i la massa del qual és de 170 quilos.

La base del pèndol és una taula circular folrada de fusta d’olivera i taronger, on es troba l’anell que genera i indueix l’assistència electromagnètica a l’esfera del pèndol. El seu cicle de gir complet, en la latitud del museu, és de 34 hores.

D’altra banda, compta amb àmplies aules i terrasses, tant interiors com exteriors, que s’utilitzen per a la realització de tallers didàctics i activitats. Ha sigut, a més, seu de diferents esdeveniments socials i culturals de la ciutat.

La seua vocació és fomentar l’interés cap al coneixement científic i tecnològic per mitjà de la diversió i l’entreteniment. Amb aquest objectiu, es concedeix gran importància a la interactivitat de les exposicions (el seu lema és «Prohibit no tocar, no sentir, no pensar»).

El museu de les ciències celebra el seu aniversari amb entrades gratis

La gratuïtat, una per persona i que podrà sol·licitar-se fins al 31 de desembre de 2020, s’entregarà únicament en les taquilles oficials del Museu dels Ciències, mostrant el DNI o passaport.

Entre les novetats per a 2020, s’estrenarà el nou Teatre de la Ciència i l’exposició ‘Play. Ciència i Música’.

A més es realitzaran activitats i promocions especials dirigides al públic que ha crescut amb el Museu, com la de regalar una entrada a les persones que comencen la dècada dels 20 enguany.

En aquests vint anys divulgant ciència, amb quasi 12 milions de visitants, han destacat els continguts dedicat a l’astronomia, les noves tecnologies, la genètica i els experiments en directe.