Este dissabte 20 de maig a les 12.00 hores està prevista una acció en directe dels protagonistes de la pel·lícula ‘America Wild”, el fotògraf Max Lowe i l’artista Rachel Pohl, que escalaran diferents escenaris del Museu dels Ciències i de l’Hemisfèric, on coronaran el cim, després de baixar per una impressionant tirolina que unirà tots dos edificis.

És un gran esdeveniment obert al públic en el qual també participaran Rafael Vidaurre i Coc Pérez, els primers valencians que van escalar l’Everest fa 25 anys i que seran els guies.

Esta acció va ser la idea presentada per la Ciutat dels Arts i els Ciències i que va guanyar el concurs convocat per la productora MacGillivray Freeman, per a promocionar la pel·lícula ‘America Wild’ a Europa i en el que van participar els cinemes IMAX de París, Nuremberg i Copenhaguen, a més de l’Hemisfèric de València.

La pel·lícula IMAX ‘America Wild’ recorre alguns dels parcs nacionals més famosos d’Estats Units i les aventures que viuen tres moderns exploradors: l’alpinista Conrad Anker, el fotògraf d’aventura Max Lowe i l’artista Rachel Poh.