Els protagonistes de “America Wild” escalaran l’Hemisfèric

La escalada partirá del Museu hacia el Hemisfèric, donde coronarán la cumbre, tras bajar por una impresionante tirolina que unirá los edificios.

Este dissabte 20 de maig a les 12.00 hores està prevista una acció en directe dels protagonistes de la pel·lícula ‘America Wild”, el fotògraf Max Lowe i l’artista Rachel Pohl, que escalaran diferents escenaris del Museu dels Ciències i de l’Hemisfèric, on coronaran el cim, després de baixar per una impressionant tirolina que unirà tots dos edificis.

És un gran esdeveniment obert al públic en el qual també participaran Rafael Vidaurre i Coc Pérez, els primers valencians que van escalar l’Everest fa 25 anys i que seran els guies.

Esta acció va ser la idea presentada per la Ciutat dels Arts i els Ciències i que va guanyar el concurs convocat per la productora MacGillivray Freeman, per a promocionar la pel·lícula ‘America Wild’ a Europa i en el que van participar els cinemes IMAX de París, Nuremberg i Copenhaguen, a més de l’Hemisfèric de València.

La pel·lícula IMAX ‘America Wild’ recorre alguns dels parcs nacionals més famosos d’Estats Units i les aventures que viuen tres moderns exploradors: l’alpinista Conrad Anker, el fotògraf d’aventura Max Lowe i l’artista Rachel Poh.