nit del ninot
Imagen de la Exposición del Ninot 2020/ Foto: 7 Televalencia

La Ciutat de les Arts i les Ciències de València acull hui una de les cites més falleres del seu calendari d’esdeveniments: la Nit del Ninot.

L’Exposició del Ninot obri aquesta nit les seues portes perquè totes aquelles persones que no l’hagen visitada puguen passar la nit envoltades de ninots.

Més de 57.000 persones han visitat l’Exposició del Ninot durant el mes de febrer, però si eres dels quals no l’han visitada aquesta nit tens una bona oportunitat.

El regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha fet una crida a tota la ciutadania que encara no l’ha visitada i a totes les persones que s’acosten a València aquestes setmanes per a gaudir de les Falles perquè “s’animen a anar al Museu de les Ciències i comproven in situ l’espectacularitat de les obres d’art que allí s’exposen pels artistes fallers”.

La Sala Arquerías acull aquesta exposició que estarà oberta fins a les 00.00 hores
exposición del ninot
Imagen de los ninots infantiles de la Exposición del Ninot/Foto: 7Televalencia

El Museu de les Ciències alberga aquesta exposició composta per més de 700 ninots seleccionats per les diferents comissions falleres, que buscaran guanyar-se els vots dels visitants per a salvar-se de les flames.

Els dos ninots (infantil i major) més votats passaran a formar part del Museu Faller.

La mostra aquesta composta pels ‘ninots‘, representacions artístiques on la crítica i l’humor es conjuguen en aquest ampli repertori d’imatges de l’actualitat convertides en ninots i escenes de cartó pedra.

Hui 6 de març se celebrarà “La Nit del Ninot” i l’exposició estarà oberta fins a les 0.00 hores.

Les entrades tenen un preu de 3 euros adult i 1,5 euros per a xiquets de 4 a 12 anys, majors de 65 anys, persones amb diversitat funcional i socis del Club Ciutat de les Arts i les Ciències i del Club CienciAmics.

Els Grups d’adults de més de 20 persones tarifa especial de 2 euros per persona.