El 22 de desembre Espanya entrarà oficialment en el Nadal amb el tradicional Sorteig de la Loteria però també ho farà en el fred hivern. Este cap de setmana acomiadem la tardor i els termòmetres aniran baixant gradualment per a donar la benvinguda a una època de l’any que no solament afecta a les persones sinó també als animals. Per això des de Bioparc ja està tot preparat amb la finalitat de garantir el benestar de cadascuna de les espècies que habiten el parc valencià.

Mentres els elefants reben aire calent, l’aigua dels aquaris s’eleva per damunt dels 20 graus i les roques augmenten la seua temperatura. Tampoc falta un canvi en la dieta on l’aportació calòrica creix per a tots els animals. La part més curiosa són els menús i és que els animals també cerquen una bona sopa calenta.

Encara que per Bioparc no arribarà el torró i els polvorons, els animals rebran una dieta sana i equilibrada concorde a la temperatura dels pròxims mesos i és que ara sí que arriba l’època d’abrigar-se i protegir-se del fred hibernal.