vida

(ALBA SÁEZ).- Una de les veus femenines més importants del país torna a València amb un nou àlbum. Ana Belén presenta el seu últim treball al qual ha posat el nom de Vida. El single es titula Esta vida es un regalo. Conté cançons inèdites escrites durant 11 anys i que encara no han eixit a la llum. Aquesta vegada Ana Belén conta històries des d’una perspectiva més optimista, amb la mateixa arpa de sempre, la seua sensibilitat i interpretació desbordant en cadascun dels seus treballs i la seua inconfusible veu que tant la caracteritza. Ha aconseguit un àlbum on mescla la música més actual amb l’essència i l’elegància pròpia d’Ana Belén. El lloc per a assistir serà el dijous 4 de juliol als Jardins de Vivers, a partir de les 22.00 hores. En aquest espectacle a més de presentar Vida, cantarà els grans clàssics que la identifiquen.

Imagen relacionada
Portada de l’àlbum Vida

El seu últim disc publicat va ser en el 2007 amb Anatomia. Després de més de 10 anys després no s’havia tornat a escoltar res nou d’Ana Belén, però encara així, aquesta gran artista ha romàs tan activa i present en nombroses ocasions mitjançant recopilacions, col·laboracions amb altres artistes, a més de ser la guanyadora d’un Grammy Llatí l’any 2015 i el Goya d’Honor en 2017 a la seua trajectòria impecable.

La imagen puede contener: una persona
Ana Belén arreplegant el Goya d’Honor (2017)
Vida sorgeix de la necessitat de “volar una mica més sola”, de la independència com a dona i de reinventar-se a través de nous reptes. Segons afirma Ana Belén és la manera de “reivindicar el valor de la creació artística en uns temps en els quals s’ha devaluat”. En Vida també podrem gaudir de grans artistes que en els últims anys han aconseguit grans llocs en el panorama nacional com Rozalén o Andrés Suárez. Veus de gran rellevància i amb una sensibilitat interna que irradia. També gaudirem de col·laboracions amb altres artistes més consolidats com Dani Martín, Pablo Milanés i, per descomptat, el seu gran company professional i sobretot de vida, Víctor Manuel.