L’ampliació de la N-220 més prop de ser una realitat

El delegat del Govern ha mostrat el seu compromís de millorar els accessos a Fuente del Jarro i obtenir resultats "en poc temps".

Millorar les necessitats dels polígons industrials per a consolidar el teixit empresarial valencià. Este és el missatge que el delegat del Govern a la Comunitat, Juan Carlos Fulgencio, traslladarà a l’Executiu de Pedro Sánchez amb l’objectiu de millorar els accessos i les instal·lacions d’este sector clau en el desenvolupament econòmic d’Espanya.

El mateix Fulgencio ha tingut l’oportunitat de conèixer de primera mà un dels majors parcs empresarials a nivell nacional: Fuente del Jarro. El polígon industrial de Paterna ha traslladat al delegat del Govern la necessitat de millorar els seus accessos a través de la Nacional 220. I és que a pesar del seu tràfic, esta carretera solament disposa d’un carril per sentit. Una infraestructura insuficient per a donar eixida a tots els vehicles que cada dia accedeixen a treballar a este polígon valencià.

El delegat del Govern, Juan Carlos Fulgencio, durant la signatura del llibre d’honor d’Asivalco.

El projecte de la N-220 ja està redactat però no serà una realitat fins a la seua aprovació en els Pressupostos Generals de l’Estat. Juan Carlos Fulgencio ha assegurat prendre nota d’estes reivindicacions per a implicar a totes les administracions autonòmiques i nacionals i així obtenir resultats “en el menor termini posible”.