Els rumors s’han confirmat i “El Internado” d’Antena 3 tornarà a les pantalles de la mà d’Amazon Prime Vídeo. La companyia ha anunciat esta setmana la recreació de la sèrie que va triomfar en la primera dècada del nou mil·lenni i que va aconseguir aconseguir fins a set temporades en prime time.

Ara la sèrie tornarà amb un nou nom: ““El Internado: Las Cumbres”. La ficció comptarà amb 8 episodis que començaran a gravar-se al llarg del primer trimestre de l’any en entorns naturals del nord d’Espanya.

Respecte al repartiment d’actors, segons Amazon encara no està confirmat pel que es desconeix qui donaran vida als joves estudiants i a l’equip de professors. Actors com Martín Rivas, Yon González, Blanca Suárez, Ana de Armas o Elena Furiase van saltar a la fama gràcies a “El Internado” però de moment no hi ha cap dada que confirme el retorn d’algun d’ells.

Resultado de imagen de EL INTERNADO SERIE"
Repartiment de la sèrie ‘El Internado’ d’Antena 3.

The Mediapro Studio i Atresmedia Studios també formaran part del projecte com a coproductors del reboot on es prendrà l’essència de la sèrie original encara que narrant una nova història.

En concret, el nou internat estarà situat en un antic monestir on els alumnes més problemàtics i rebels hauran d’acatar les estrictes normes del centre situat enmig d’un bosc en el qual alberguen antigues llegendes.

Laura Belloso, creadora de ‘El Internado’, tornarà a estar al capdavant de les trames acompanyada per alguns dels guionistes originals com Asier Anduenza, Sara Belloso i Abraham Sastre.

Respecte a la data d’estrena encara es desconeix el seu moment de llançament encara que per les dates d’enregistrament el més probable és que arribe abans de l’últim trimestre de l’any.