playa
GRAFCVA4258. XÀBIA (ALICANTE), 28/04/2019.- El buen tiempo que se disfruta hoy en la Comunidad Valenciana anima a mucha gente a pasear por la playa, tras ejercer su derecho al voto EFE/Natxo Francés

Les temperatures màximes es dispararan demà dimecres en la Comunitat Valenciana. No en va, l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet)preveu temperatures superiors als 30 graus a València.

Malgrat això, el cel estarà demà nuvolós, amb probabilitat de precipitacions febles en la meitat nord; mentre que el vent serà de l’oest fluix a moderat.

Previsió dimecres 8 de maig (matí)

mapa

Previsió dimecres 8 de maig (vesprada)

mapa

Temperatures dimecres 8 de maig

temperaturas

Orihuela registrarà la temperatura més alta de la jornada del dimecres aconseguint els 32 graus. Una xifra a la qual seguiran de prop València i Castelló, amb 31 graus. Aemet preveu que en la citada jornada les temperatures mínimes patisquen un ascens localment notable i les màximes pugen en el litoral. D’aquesta manera, municipis com Gandia, Elx o Ontinyent també registraran temperatures pròximes als 30 graus durant el dia.

Segons Aemet, aquest dimarts el cel estarà poc nuvolós i el vent serà variable fluix, predominant la component sud en el litoral i oest a l’interior. Respecte a les temperatures registraran un ascens, en el cas de les màximes localment de forma notable.