El programa turístic i gastronòmic ‘Del Tros al Plat’ agitarà este dissabte el turisme de la ciutat amb un gran “esmorzar valencià”. La Diputació de València torna a apostar per esta cita gastronòmica amb productes de la terra per a posar en valor la gran varietat d’aliments valencians sans i de qualitat.

Un exemple de l’autenticitat gastronòmica valenciana és el famós “esmorzaret”, un menjar molt vinculat als mercats dels nostres pobles com a punts de trobada social, cultural i festiu. Per açò València Turisme instal·larà en el cor de la Marina el Mercat de la Cirera. Un espai en el que s’oferiran sis varietats d’entrepans populars així com maridatges autèntics i autòctons, entre altres productes.

El mercat comptarà també amb cinc punts de venda de cervesa valenciana, showcookings en directe i música jazz per a amenitzar la gran festa ‘Del Tros al Plat’. Tot un seguit de activitats que segur que conquistaran als més de 500 paladars que es donaran cita en este gran esdeveniment gastronòmic.