Uno d elos centros educativos

Alfafar ha aconseguit més de 900.000 euros per a realitzar obres d’adequació i construcció en l’Escola Infantil Rabisancho i l’IES 25 d’Abril. Aquestes obres, que s’emmarquen dins del Pla Edificant, suposen la realització de reformes en els col·legis públics i instituts de la localitat.

Concretament, en aquesta primera fase de delegació, l’Ajuntament d’Alfafar ha acceptat la delegació de competències de Conselleria per a poder afrontar les obres. Aquestes consten, en l’IES 25 d’Abril, en els edificis d’aulari, gimnàs i cicles, incloent, entre altres actuacions, l’arranjament de goteres en tots els edificis, canvis de portes i finestres, reparacions vàries en els edificis, accions en els banys i construcció d’un taller per a cicles formatius. En total, la inversió en l’IES 25 d’Abril és de 740.112,64 euros, que es realitzarà entre aquest 2018 i el 2019.

D’altra banda, en l’Escola Infantil Rabisancho, s’invertiran 160.788,84 euros, dividits també entre el 2018 i el 2019, i que aniran destinats a la reforma completa de banys, canvi de sòl, reparacions vàries i instal·lació d’ascensor per a complir amb la normativa d’accessibilitat al centre de persones amb mobilitat reduïda. A aquestes obres se’ls sumarà les que el propi Ajuntament d’Alfafar realitzarà aquest estiu, per a adequar un aula de 2-3 anys, sol·licitada per la regidoria d’Educació i concedida per Conselleria.

Aquestes actuacions s’emmarquen en el Pla Edificant, pel qual Alfafar ha sol·licitat més de 3,5 Milions d’Euros per a actuacions i reformes en els col·legis Orba i la Fila, a més dels esmentats anteriorment. Una aposta de l’Ajuntament d’Alfafar per l’educació dels xiquets i xiquetes del municipi, en les millors condicions i instal·lacions possibles.