Un total de 22 efectius del Consorci Provincial de Bombers de València es troben treballant en l’extinció d’un incendi industrial declarat en el polígon La Cova del municipi de Manises.

Segons informen des del Consorci, l’avís ha entrat a les 13.15 hores i fins al lloc dels fets s’han traslladat bombers de Paterna, Burjassot, Catarroja, Sagunt i Torrent.

Segons ha publicat Levante EMV, l’incendi s’ha produït a l’interior d’una empresa d’articles de regal, que ha quedat calcinada, i s’ha estès a una annexa destinada al lloguer de vehicles. Abans de l’arribada dels bombers, tres dels empleats de la primera fàbrica han tractat d’apagar les flames sense èxit i han resultat intoxicats per la inhalació de fum.

Segon incendi en La Cova en menys de sis mesos

Este tipus d’incendi no és la primera vegada que es produeix en el mateix polígon de Manises i és que el passat 5 de juliol es va originar foc al costat d’una botiga de productes asiàtics on havia acumulat un gran nombre de palets.

Encara que els serveis d’Emergències van aconseguir controlar les flames, el va incendiar va afectar un total de nou naus industrials.

Las terrazas también son para el invierno: descubre las cinco mejores de Valencia