Valencia en alerta por frío con temperaturas de -2 grados

La província de València es troba en nivell d’alerta groga. L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha activat l’avís davant l’arribada de fortes precipitacions.

Segons les prediccions, tot l’interior valencià està a l’espera de fortes pluges i tempestes. A més, des d’Aemet han avançat que el temporal de hui podria anar acompanyat de calamarsa.

El Racó d’Ademús, la zona d’Utiel i Requena i l’àrea de Xàtiva i Ontinyent és on s’espera la pitjor part. El nivell d’alerta groga s’activarà a les 14.00 hores i es mantindrà fins a les 21.00 hores. A més, encara que les prediccions apunten a tempestes a l’interior, no es descarta que  a la vesprada s’estenguen al litoral de València de manera menys intensa i més dispersa.

Altres zones de la Comunitat Valenciana que també estaran en alerta són l’interior sud de Castelló i tot el nord d’Alacant, incloent la zona costanera de la Marina Alta.

AIXÍ AVANÇARÀ EL TEMPORAL A VALÈNCIA

Cara al dimecres, en la meitat nord de la província el cel estarà nuvolós o cobert. Hi haurà ruixats ocasionalment amb tempesta a l’interior a la vesprada, sense descartar que siguen localment fortes. Tampoc es descarta que s’estenguen al litoral de València de manera menys intensa i més dispersa. En la meitat sud hi haurà intervals nuvolosos amb probabilitat de ruixats ocasionalment amb tempesta a l’interior a la vesprada.

El dijous continuarà la nuvolositat amb precipitacions localment persistents i ruixats ocasionalment amb tempesta sense descartar que siguen localment fortes. Temperatures mínimes en ascens en la meitat sud i sense canvis en la resta i màximes en descens. Vent de l’est i del nord-est, moderat en el litoral i fluix a moderat en la resta.