Els col·laboradors d’Àgora qüestionen a Pedro Sánchez pel cas de la seua tesi

La delegada d'El País Comunitat Valenciana va comentar la publicació que el seu mitjà havia oferit sobre el suposat plagi del treball universitari del president del Govern.

El programa Àgora del passat dijous va tenir com convidats a quatre directors de periòdics valencians com a Mª Josep Serra, delegada d’El País de la Comunitat Valenciana; Xavi Borrás, director d’El Mundo Comunitat Valenciana; Pere Valencià d’El Periódico d’Ací i Álvaro Errazu, delegat de Esdiario Comunitat Valenciana. Entre els quatre i moderats per la periodista Sylvia Costa, van analitzar l’actualitat política del moment.

Un dels temes que va ocupar l’últim tram del programa va ser el cas de tesi del president del Govern, Pedro Sánchez. El País publicava una informació en la qual demostrava que hi havia paràgrafs del treball de Sánchez plagiats d’altres llibres dels cuals no havia apuntat l’autoria.

A partir d’aqueix moment, els quatre periodistes van posar en dubte la responsabilitat del Cap de l’Executiu quan, en el seu propi gabinet, l’ex ministra de Sanitat va haver de dimitir per un cas similar.

La conversa dels membres de la taula de debat va ressaltar que anara un periòdic alineat al PSOE el que oferira aquesta informació, perquè fins al moment havien sigut els mitjans catalogats de dretes els que havien aprofundit en aquesta qüestió.