aérea

La companyia Vueling estrena nova ruta aèria que unirà les ciutats espanyoles de València i Lanzarote. Esta connexió estarà operativa a partir del diumenge 16 de juny i els seus bitllets ja estan disponibles a través dels canals de venda oficial.

Amb una freqüència setmanal, este nou itinerari pretén acostar la Comunitat Valenciana als encants de les Illes Canàries, en concret de Lanzarote, i seguir amb l’ampliació de les rutes aèries per a tot el territori espanyol.

Esta nova ruta se suma a les 8 connexions de Vueling des de Lanzarote a destinacions com Màlaga, Barcelona, Bilbao o Sevilla, entre altres.

Sobre Lanzarote

Conegudes popularment com “Les illes afortunades”, l’arxipèlag canari és una destinació turística de primer nivell, d’ací l’aposta per aquesta nova ruta València-Lanzarote de Vueling. Un dels principals atractius d’esta illa és la seua privilegiada climatologia amb una temperatura mitjana de 17 °C a l’hivern i 24 °C a l’estiu.

Lanzarote compta amb grans atractius turístics que van des dels seus insòlits “paisatges lunars” fins a les seues belles platges. Destaquen a més atraccions paisatgística com el Parc Natural de Timanfaya, els Jameos de l’Aigua o la singular Illa Graciosa que desprèn una serenitat màgica amb les seues solitàries platges daurades d’aigües color turquesa.