La saltadora de longitud Concha Montaner ha posat fi a la seua etapa com a esportista d’elit. Després de 20 anys dedicada a l’esport, l’atleta valenciana ha anunciat la seua retirada amb paraules d’agraïment i emotivitat.

Entre els reptes de Montaner destaca la seua participació en un total de quatre Jocs Olímpics i ser fins a en 18 ocasions campiona d’Espanya a nivell absolut. Una sèrie de victòries que han posicionat l’atletisme espanyol a nivell internacional encara que assegura que en l’esport cal continuar treballant per a aconseguir una igualtat de gènere real.

En l’acte homenatge a la trajectòria esportiva de Concha Montaner no han faltat missatges de suport dels seus companys de carrera. Entre ells han destacat les paraules d’Elena Tejedor per la labor de l’atleta en la Fundació Trinidad Alfonso i més concretament en el Projecte FER.

A pesar d’acabar ací la seua carrera, l’atleta ha admès que li han faltat dos somnis per complir: saltar 7 metres i gaudir d’una final olímpica. Ara Concha Montaner tractarà d’ajudar a altres xiquets perquè convertisquen els seus somnis en realitat i aconseguisquen així tots els reptes que es proposen.

Contrarreloj en los preparativos de la Media Maratón de Valencia