Paellas gigantes de Galbis en Cheste Foto: Galbis

Este cap de setmana arriba el Gran Premi Motul de la Comunitad Valenciana,i és per això que l’Ajuntament de Xest ha preparat una àmplia programació d’actes perquè els amants del motociclisme gaudisquen al màxim de la seua passió.

El divendres 15 a les 19.30h tindrà lloc la festa de Benvinguda a l’Afició en la qual una comitiva de motoristes es donarà cita en la gasolinera de l’entrada a principal de Xest per a acompanyar als pilots del circuit que participen en l’acte.

A les 20 h en la Plaça Doctor Cajal els pilots i l’alcalde saludaran i donaran la benvinguda a l’afició. Tot seguit començarà l’homenatge al XX aniversari de la construcció del circuit de Xest i es llegirà el manifest “Stop accidentes”. A més, es projectarà el curtmetratge del veí de Xest “Teo Vallet”, titulat “Xest amb tu”, sobre violència de gènere.

Després del manifest, al voltant de les 20.30 h es projectarà un videomapping sobre la façana de l’Ajuntament que culminarà amb un castell de focs artificials.

Posteriorment, a les 21.30 h la Plaça Doctor Cajal acollirà la degustació d’una paella gegant, elaborada per Galbis i patrocinada per Cellers Reymos.

A les 22h en el pàrquing de la Carretera de Llíria tindrà lloc un espectacle amb música en directe i Dj’s; i a les 23h començarà la Discomóvil.

Dissabte 16 , la plaça de l’Església de Xest també serà epicentre de la festa. Un espectacle de llums sobre la façana de la torre i de l’església a les 20 hores, amb el lema “Stop violència de gènere”, arrancarà els actes del dissabte que culminaran amb una *discomóvil en el pàrquing de la Carretera de Llíria  a les 23 hores.

A més, la Plaça Doctor Cajal acollirà durant el cap de setmana una pantalla gegant en la qual podran seguir-se les retransmissions de les carreres, així com dels entrenaments del dissabte.