Todo lo que podrás hacer si vas a la playa en Fase 2
Paseantes y deportistas en la playa de Valencia. /FOTO: EFE

La arribada de la Fase 2 el dilluns 1 de juny permetrà tornar a la platja. Els ciutadans podran tornar a prendre el sol, jugar en l’arena, passejar, banyar-se i realitzar altres activitats aquàtiques. A més, tot això sense restriccions d’horari.

En el cas de les platges de la ciutat de València, l’Ajuntament establirà un aforament limitat. L’objectius és garantir la seguretat sense privar a la ciutadania del gaudir d’aquests espais de manera saludable.

Amb aquestes paraules, l’alcalde Joan Ribó ha explicat que el consistori treballa per a certificar “que la temporada de platges siga segura a la ciutat”. Amb tal fi, s’introduiran nous elements i s’adaptaran per a complir els requisits marcats per el Ministeri de Sanitat.

MÉS CONTROL POLICIAL I AUGMENT DE LA NETEJA DE PLATGES

La Junta de Govern aprovarà una sèrie de mesures, entre elles la contractació d’un equip de persones que treballaran a peu de platja per a reforçar la informació en els usuaris, juntament amb tota la cartellera que es desplegarà.

A més, tal com ha avançat Ribó, “la Policia Local farà un seguiment especial amb drons per a garantir la seguretat en els accessos i en les zones de bany. També es farà un esforç de neteja i desinfecció per a eliminar qualsevol eventual contaminació”.

Entre les mesures per a evitar la propagació del coronavirus es troben la senyalització de passarel·les d’entrada i d’eixida a la platja. Així mateix es delimitaran corredors de pas segurs per a les persones. Es treballarà coordinadament amb el dispositiu de Creu Roja, que també augmentarà els seus efectius. Finalment, l’Ajuntament incrementarà la desinfecció i les tasques de manteniment extra de les instal·lacions de platja.