patinete

La Guàrdia Civil de Trànsit ha denunciat al conductor d’un patinet elèctric per circular embriac per la V-31. L’home quadruplicava la taxa d’alcoholèmia permesa i havia xocat contra un turisme.

Segons el comunicat del Institut Armat, l’accident es va produir diumenge passat 29 de maig a les 22.30 hores. El conductor del patinet circulava per la coneguda pista de Silla, concretament pel quilòmetre 13, quan va col·lidir.

El xoc va ser una col·lisió per abast entre el propi patinet i un cotxe en el qual viatjaven cinc persones. Efectius de l’Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil es van mobilitzar fins al punt del sinistre. Allí es va comprovar que no s’havien produït víctimes mortals ni danys materials rellevants.

Els agents també van confirmar que el conductor del patinet havia circulat incorrectament pel voral. A més, en sotmetre-li a la taxa d’alcoholèmia es va verificar que quadruplicava el màxim permès (1,02mg/l).

D’altra banda, l’home incomplia la normativa de circulació. La V-31 en ser via interurbana prohibeix l’accés als vehicles de mobilitat personal com són els patinets o bicicletes.

Davant el sinistre, la Guàrdia Civil ha recordat que conduir un d’aquests mitjans de transport sota els efectes de l’alcohol o substancies estupefaents està prohibit i penalitzat. Per això, el conductor ha sigut denunciat per partida doble.