detiene abuso

La Guàrdia Civil ha detingut a sis persones per abusar sexualment d’un xiquet de 12 anys. Els detinguts són de nacionalitat espanyola han ingressat a la presó, segons ha informat la Guàrdia Civil.

L’operació ‘Bambino’ desenvolupada en tres fases al llarg d’un any, va arrancar a través de la denúncia de la mare d’un menor que relatava que el seu fill de 12 anys podia haver intercanviat correus electrònics amb continguts sexuals amb diferents persones majors d’edat.

Es va iniciar una recerca per a identificar als implicats a través dels correus electrònics que intercanviaven, en els quals demanaven material pedòfil i amb els quals van arribar a persuadir al menor per a tenir trobades sexuals.

S’ha trobat material que aconsegueix els 20 gigues de pornogrfía infantil i en el registre de la ciutat de Castelló va ser trobat a més, una pistola amb munició, i  altres sis armes curtes detonadoras.

Els registres domiciliaris es van realitzar en les localitats de Sant Carles de la Ràpita (Tarragona), Sant Joan de Moró (Castelló) i Castelló, i és on han sigut intervinguts cinc ordinadors portàtils, onze discos durs extraïbles, un ordinador de sobretaula, sis terminals telefònics d’alta gamma, així com trenta memòries d’emmagatzematge màxim i cinquanta cds.