Nueva normativa de la ITV: estos son los cambios que debes tener en cuenta
La Policía confisca un vehículo e impone una multa a su dueño por no respetar el estado de alarma en Valencia / Comunidad Valencia / España, a 18 de marzo de 2020. CORONAVIRUS;COVID-19 Europa Press / Europa Press 18/03/2020

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a un home de 39 anys. Aquest està acusat com a presumpte autor dels delictes d’abandó de menor, després d’estar a càrrec de la seua filla de dos anys mentre la mare es trobava treballant.

Els fets van ocórrer sobre les 20.50 de la vesprada del divendres a la ciutat de Gandia, en plenes festes falleres. Agents de la Policia Nacional van ser requerits per diversos ciutadans que portaven a una menor d’uns dos anys agafada de la mà. Segons van narrar, havien vist a la xicoteta deambular sola per la carretera d’eixida de la ciutat cap a Barx.

El risc de la presència de la xiqueta en aquesta via era doble, la poca visibilitat existent i les hores que eren suposaven un perill tant per a la xicoteta com per als conductors que  circulaven per allí.

Els policies es van fer càrrec de la menor i van donar una batuda per la zona. L’objectiu era veure si hi havia alguna persona que estiguera a càrrec de la mateixa però no van localitzar a ningú en un primer moment. Després de 30 minuts van trobar un home en les proximitats del lloc. En aproximar-se, van observar que no podia mantenir l’equilibri ni parlar amb claredat. A més, asseguren que estava completament desorientat i no va ser capaç de de reconèixer a la seua filla després de mostrar-li-la.

Els agents es van quedar amb la xiqueta intentant distraure-la posant-li dibujitos en el seu telèfons personals. Mentrestant, van tractar d’esbrinar qui era la seua mare. Aquesta va ser localitzada en el seu lloc de treball en una localitat pròxima a Gandia. Ara el detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.