La Casa de los Falleros i el seu estudi, atelier Albaes, han inaugurat, de forma oficial, el seu nou espai de indumenaria valenciana, situat en la segona planta de l’Edifici d’El Corte Inglés Nuevo Centro. L’acte ha servit de trobada d’amics i clients de la consolidada marca valenciana de teixit i confecció.

Entre ells diverses personalitats del món de la festa fallera, com la Reina Fallera i Reina Fallera Infantil de Borriana, Judit Pesudo Martínez i Ana Giménez Domingo respectivament, que van ser les encarregades de tallar la cinta. A més de les seues Corts d’Honor i Dames de la Ciutat, van assistir figures de la cultura valenciana, com les Dames Vicentines o el president de Lo Rat Penat, Enric Esteve.

Envoltat de tradició valenciana, com no podia ser d’una altra forma, la presentació en societat de la Casa de los Falleros va ser tot un èxit. Es tracta d’un espai de més de 100 metres quadrats en El Corte Inglés Nuevo Centro dedicats a la indumentària regional valenciana, amb tot tipus de teixits i complements.

Nou lloc per a vestir les Falles
En el seu nou punt de venda, els clients podran adquirir des de complements com pintes, manteletes, mantilles i blusons fins a vestits de fallera dels segles XVIII i XIX, amb cintes de seda, puntes en les mànigues en tots els seus detalls, tant de senyora com para els seus models infantils. Els cavallers, per la seua banda, tindran un lloc on acudir per a fer realitat un conjunt exclusiu de colors, textures i complements.

Un nou lloc on gaudir de la tradició, qualitat i elegància en els teixits i de la varietat de productes que ha creat l’enginy popular valencià aplicat a l’art del ben vestir. I tot açò, reforçat amb els avantatges del servei i atenció al client d’El Corte Inglés, amb les seues facilitats de pagament i excel·lents característiques d’accessibilitat i comoditat per als nostres visitants.

Una vida lligada a les tradicions valencianes
Albaes i La casa de los Falleros inicia la seua activitat de disseny artesà i confecció a mesura de vestits de fallera i faller en la dècada dels 60, de la mà de la gran empresària valenciana Encarnación Albarrasí, qui va reformar i va condicionar el seu establiment en els anys 90, en el centre de València. Des d’ara, amb l’obertura d’un espai situat en El Corte Inglés de Nuevo Centro, continua amb la seua labor de “vestir” de tradició les festes de la Comunitat Valenciana.