La model, actriu i dissenyadora Mar Flores ha presentat la línia de bosses de la seua signatura ‘MFM’ en El Corte Inglés de Pintor Sorolla, un dels onze centres en tota Espanya que disposa d’aquesta signatura.

L’exclusiva línia de bosses Mar Flores Madrid ‘MFM’ ofereix una gran varietat de textures, formes, colors i materials. Models com la bossa **sport, bandolera, el sac, shopping **bag són complements tendència per a aquesta primavera-estiu. Segons ha explicat la polifacètica exmodele, s’ha inspirat en el treball dels artesans de Crevillent (Alacant), que coneix bé.

Fa una mica més de deu anys va començar a dissenyar bosses sota la signatura Mar Flores Madrid (MFM) i ara pot dir que aquesta aventura empresarial s’ha convertit en un èxit.

Ella és la millor model i ambaixadora d’aquests models, que llueix en quasi totes les seues aparicions públiques i també en el seu moment a dia. Les bosses són el punt fort, però també s’ha llançat a altres accessoris com a cinturons, complements de viatge i també decoració de llar, com a coixins i vés-les.

Es manté al tant de les últimes tendències i crea models molt pegats a la moda, però tampoc s’oblida de la dona més clàssica i convencional.

La dissenyadora de MFM és la polifacètica actriu, exmodele i bloguera Mar Flores. Per a parlar de l’origen de la marca cal remuntar-se als seus primers viatges com a ambaixadora de la ONGWomenTogether per a Amèrica Llatina. Concretament a Cartagena d’Índies va tenir l’oportunitat de veure el treball de les artesanes locals i es va enamorar dels teixits. Va adquirir teles amb les quals més tard va produir i disseny la primera col·lecció de bosses. Aquesta col·lecció d’accessoris va aglutinar als artesans de diversos continents proclamant que la creativitat no té fronteres. L’èxit no va tardar a arribar, i les seues col·leccions de bosses van compartir aparador i desfilada amb els dissenys d’Ángel Schlesser, Jorge Vázquez, Murta, Santiago de Palacio i Antonio Pernas.