can-rrera

Diumenge que ve, 1 d’octubre, tindrà lloc la cinquena edició de la CAN-RRERA popular en el Bioparc de València. Es tracta d’una carrera especial ja que el corredor no participa en solitari sinó que ha de fer-ho acompanyat pel seu gos.

L’elecció de la data no ha sigut cosa de l’atzar ja que el dia 4 d’octubre se celebra el Dia Mundial de l’Animal i, per açò, l’esdeveniment s’ha situat des de fa ja cinc anys en el primer diumenge d’octubre.

La CAN-RRERA sorgeix d’una iniciativa de Bioparc, juntament amb l’Associació per al Respecte Convivència amb els animals Domèstics i Salvatge (ASRCDYS), com un esdeveniment esportiu compromès amb la naturalesa. El recorregut és de tan sol 3 quilòmetres de distància i els beneficis obtinguts es destinen integramente a el “Projecte: Rhino Dog Squad”, a través de la Fundació Bioparc.

Totes les persones inscrites rebran una samarreta i un mocador, tant per al corredor com per al gos, commemoratius de la seua participació, a més d’una borsa de corredor amb obsequis dels patrocinadors.