Los 100 municipios valencianos más seguros para aislarse del coronavirus

El coronavirus no ha cessat la seua expansió per la totalitat de la Comunitat Valenciana amb l’ona més agressiva de tota la pandèmia i és que avui una vegada més s’ha batut rècord de morts. No obstant això, el COVID-19 no s’ha dispersat per igual per tota la geografia valenciana i és que hi ha un total de 23 localitats que no han registrat casos de contagi des de l’origen de la pandèmia.

El llistat d’aquesta vintena de municipis només compta amb localitats de l’interior de l’autonomia segons reflecteixen les dades de Sanitat. A més, són xicotetes agrupacions de veïns que en la seua majoria de casos no aconsegueixen el mig miler d’habitants.

Dels 23 municipis només 12 superen el centenar de persones, mentre les altres 11 localitats compten amb menys de 100 veïns entre els seus carrers. No obstant això, aquest llistat de localitats lliures de coronavirus cada vegada es fita més i és que fa tan sols dues setmanes aquesta llista estava formada per 36 municipis.

Des de llavors són 13 municipis més els que han passat a tenir algun cas de contagi per COVID-19. Aquestes localitats són: Neniardá,  Facheca, Tollos, Vall de Gallinera, Argelita, la Serratella, Vallibona, Zorita del Maestrazgo, Carrícola, Guardamar de la Safor, Segart, Terrateig i Gátova.

23 MUNICIPIS LLIURES DE CORONAVIRUS

 1. Aielo de Rugat
 2. Almedíjar
 3. Arañuel
 4. Benifato
 5. Benillup
 6. Bolulla
 7. Casas Altas
 8. Castell de Cabres
 9. Castielfabib
 10. Confrides
 11. Castell de Guadalest
 12. Famorca
 13. Fuente la Reina
 14. Fuentes de Ayódar
 15. Herbers
 16. Ludiente
 17. Palanques
 18. Puebla de San Miguel
 19. Sacañet
 20. Sempere
 21. Sorita
 22. Torralba del Pinar
 23. Vallés