Tres accidentes de tráfico en Valencia dejan a tres jóvenes heridos
Unidad de Servicio

Dia de sinistres en València. La setmana ha arrancat amb l’alerta de tres accidents de trànsit diferents. En cadascun dels casos hi ha hagut un jove implicat que ha resultat ferit després del colp.

El Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) ha informat aquest matí sobre la col·lisió que es va produir anit entre un cotxe i una moto en el terme valencià de Picassent. El sinistre es va produir al voltant de les 22.30 hores al carrer Gómez Ferrer de la localitat.

Fins al punt de l’accident es va traslladar una unitat del SAMU i una ambulància de Suport Vital Avançat per a atendre els implicats. El motorista de 20 anys va resultar ferit. Després d’estabilitzar-li se li va traslladar a l’Hospital General de València.

MATÍ D’ACCIDENTS A VALÈNCIA

Unes hores després, a les 07.00 hores, es notificava un nou incident de trànsit. En aquesta ocasió ha sigut a la ciutat de València, concretament al carrer Ebenista Caselles. Allí una dona ha resultat ferida després d’una col·lisió entre un cotxe i un patinet.

Al lloc del sinistre s’ha traslladat una unitat del SAMU on s’ha atès a una dona de 27 anys. La jove presentava policontusiones i ha sigut traslladada a l’Hospital La Fe.

Poc després d’aquest accident el CICU informava d’un tercer sinistre també a la ciutat de València. Un vehicle que circulava per l’avinguda Constitució ha atropellat a un jove de 19 anys. El xic ha sigut atès pel SAMU i se li ha traslladat a l’Hospital Clínic Universitari després de diagnosticar-li un traumatisme cranioencefàlic. De moment es desconeix l’estat de la seua evolució.