crepes

Creperie Montmartre

Una creperia de gran qualitat que també compta amb l’especialitat en l’elaboració de gofres. No podràs resistir-te a provar el gofre de xocolate: és tota una delícia! Sens dubte valdrà la pena acostar-se, asseure’s a la seua terrassa i donar-se a ú mateix un homenatge d’allò més dolç.

Adreça: Carrer de Sant Vicent Mártir

La Petite Brioche

Després de passar una vesprada de compres pel centre de València, La Petite Brioche t’espera amb els braços oberts. És un dels locals de moda de València i compta amb berenars a l’altura de molt pocs llocs. La seua especialitat? Els crepes, per descomptat, encara que el seu ventall és molt més ampli: coques, milkshakes, cafès, pastissos… si el teu és el dolç, no dubtes a visitar-los.

Adreça: Carrer Sorní

Hansel&Crêpel

crepes

Ja siguen dolços o salats, ací podràs gaudir d’alguns dels millors crepes de tota la ciutat. Però això no és tot: l’oferta de gofres d’aquest peculiar establiment en el centre de València també farà les delícies dels paladars més exigents.

Adreça: Carrer de l’Almirall Cadarso

Creperie Bretonne Annaick

crepesEnfront de la Catedral es troba la creperia de l’antiga Bretanya, que disposa d’una àmplia carta amb crepes de tots els sabors. Quedaràs meravellat amb la decoració d’aquest antic local, que fins i tot compta amb menú per a vegetarians. No hi ha excusa per a fer una visita!

Adreça: c/ Brodadors

La Pequeña Pastelería de Mamá

A escassos 5 minuts de la Ciutat de les Arts i les Ciències ens trobem amb aquesta joia de pastisseria que per a molts té els millors crepes de València. Si andes rondant la zona un diumenge al matí, La Pequeña Pastelería de Mamá és parada obligatòria.

Adreça: Carrer del Poeta Josep Cervera I Grifol