Toni Cantó: “Em faria il·lusió ser president de la Generalitat”

El diputat nacional de Ciutadans va afirmar que prendrà la decisió de presentar-se a les eleccions autonòmiques aquest estiu encara que deuran ser els afiliats els que li donen la seua confiança.

El diputat nacional per Ciutadans, Toni Cantó va passar per Àgora, el programa que dirigeix i presenta Sylvia Costa en 7 Televalencia per a comentar el seu punt de vista sobre el nou govern de Pedro Sánchez i sobre quin seria el seu futur polític.

Sobre la segona qüestió, Cantó va assegurar amb rotunditat que no ha ocultat mai la seua “il·lusió” per ser candidat a la presidència de la Generalitat i que li “ve de gust”. El responsable de Ciutadans va afegir que és una decisió que prendrà a l’estiu perquè no solament li afecta a ell, sinó també a la seua família.

Cantó també va advertir que es presentarà a unes primàries perquè els afiliats li donen la seua confiança i que per a ell “seria un orgull” presentar-se a les eleccions per a presidir la Comunitat.

Respecte a la formació del nou govern de Pedro Sánchez, els membres del qual van prometre els seus càrrecs ahir davant el rei, Toni Canto va afirmar que “li agrada el perfil però el que no li agrada és el director”. El diputat nacional va criticar al president del govern que “encara no haja explicat quin és el seu projecte”.

Sobre la convocatòria d’eleccions generals, Cantó va recriminar que no hi haguera una data fixada com demanaven des de Ciutadans i va afegir que Sánchez les convocarà “quan li venja ben demoscòpicament”.